دستور پخت برنج مدیترانه‌ای

به‌جای استفاده از تن ماهی به‌صورت معمولی می‌توانید با آن برنج مدیترانه‌ای درست کنید که یک غذای خوشمزه است و چشمتان همیشه به‌دنبال آن خواهد بود.

اطلاعات غذایی

کالری  590-600

پروتئین ۳۰- ۳۲ گرم

کربوهیدرات   80 گرم

چربی   10 – 16  گرم

مواد لازم

۱ عدد تن ماهی

۱۰۰ گرم یا ¾ پیمانه برنج باسماتی

¼ یا ۱/۳ پیاز قرمز

نصف یک لیمو ترش(آب گرفته شده)

¼ یا ۱/۳ آواکادو

نمک و فلفل ( به مقدار دلخواه)

دستور پخت

  1. برنج باسماتی را برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا پخته شود.
    1. برنج پخته شده را در یک کاسه بریزید.
    1. فلفل را بصورت نواری برش بزنید و به برنج اضافه نمایید.
    1. روغن ماهی تن را جدا کنید و ماهی تن را به برنج اضافه کنید.
    1. آواکادو را به تکه های مربعی کوچک تقسیم کنید و به برنج اضافه کنید.
    1. آب لیمو را با فشار دادن آن بگیرید و به برنج اضافه کنید.
    1. نمک و فلفل به میزان دلخواه بزنید.
    1. غذا آماده سر شدن و خوردن است.

سروینگ پیشنهادی

بسته به میزانی که دوست دارید می‌توانید برنج مدیترانه‌ای بخورید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420