دستور پخت برگر بوقلمون ۲۰۰ گرمی با سس تری یاکی

اگر می‌خواهید در روز تعطیل یک همبرگر خوب بخورید می‌توانید گریل را روشن کرده و این برگر بوقلمون با سس تری یاکی را امتحان کنید.

مدت آماده‌سازی:

حدود ۵ دقیقه

مدت پخت:

حدود ۲۰ دقیقه

اطلاعات غذایی

تعداد سروینگ:۲

کالری  513

پروتئین  63 گرم

کربوهیدرات   54 گرم

چربی   5 گرم

مواد لازم

۴۵۰ گرم سینه بوقلمون چرخ‌کرده*

¼ فنجان سس تری یاکی*

۲ حلقه آناناس

۲ نان همبرگر کنجدی*

کاهو در صورت علاقه

دستور تهیه

  1. سینه بوقلمون چرخ‌کرده را با ۲ قاشق غذاخوری سس تری یاکی مخلوط نمایید.
  2. دمای گریل را در حد متوسط قرار دهید.
  3. برگرها را بر روی گریل داغ شده بگذارید.
  4. برای ۷ تا ۹ دقیقه بسته به میزان پخت موردعلاقه خود برگرها را بپزید.
  5. برگرها را برگردانید و برای ۷ تا ۹ دقیقه دیگر بپزید.
  6. هنگامی‌که طرف دیگر برگرها در حال پختن است، حلقه‌های آناناس را بر روی گریل قرار دهید و برای ۲ دقیقه بپزید.
  7. حلقه‌های آناناس را برگردانید و برای ۲ دقیقه بگذارید پخته شود.
  8. بر روی نان یک کاهو قرار دهید و سپس برگر را بگذارید و ۱ قاشق غذاخوری سس تری یاکی بر روی آن بزنید و سپس آناناس پخته‌شده را روی آن قرار دهید.
  9. از خوردن آن لذت ببرید.

نکته:

**با این دستور پخت می‌توانید از گوشت چرخ‌کرده گاو نیز استفاده کنید و یا اگر گیاهخوار هستید می‌توانید از منابع پروتئینی گیاهی استفاده کنید.

*بجای  استفاده از نان می‌توانید از یک برگ بزرگ کاهو استفاده کنید تا میزان کربوهیدرات غذا کاهش یابد.

(مواد لازم برای تهیه سس تری یاکی

۱ فنجان آب

¼ فنجان سس سویا

۵ قاشق چای‌خوری شکر قهوه‌ای

۱ قاشق غذاخوری عسل

½ قاشق چای‌خوری زنجبیل رنده شده

¼ قاشق چای‌خوری پودر سیر

۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت

¼ فنجان آب سرد

روش تهیه:

۱ فنجان آب، سس سویا، شکر قهوه‌ای، عسل، زنجبیل و پودر سر را در ماهیتابه سس ریخته و بر روی دمای متوسط قرار دهید تا برای حدود ۱ دقیقه حرارت ببیند.

نشاسته ذرت و ¼ آب سرد را باهم مخلوط‌کنید تا به‌خوبی حل شود و سپس به ماهیتابه سس اضافه کنید و بگذارید برای ۵ تا ۷ دقیقه پخته‌شده و به‌خوبی هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود.)

سروینگ پیشنهادی

۲ سروینگ برگر بوقلمون با سس تری یاکی آماده خواهد شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *


Notice: ob_end_flush(): Failed to send buffer of zlib output compression (0) in /home/badansaz/public_html/wp-includes/functions.php on line 5420