دستور پخت برگر بوقلمون ۲۰۰ گرمی با سس تری یاکی
اگر میخواهید در روز تعطیل یک همبرگر خوب بخورید میتوانید گریل را روشن کرده و این برگر بوقلمون با سس تری یاکی را امتحان کنید.
مدت آمادهسازی:
حدود ۵ دقیقه
مدت پخت:
حدود ۲۰ دقیقه
اطلاعات غذایی
تعداد سروینگ:۲
کالری 513
پروتئین 63 گرم
کربوهیدرات 54 گرم
چربی 5 گرم
مواد لازم
۴۵۰ گرم سینه بوقلمون چرخکرده*
¼ فنجان سس تری یاکی*
۲ حلقه آناناس
۲ نان همبرگر کنجدی*
کاهو در صورت علاقه
دستور تهیه
- سینه بوقلمون چرخکرده را با ۲ قاشق غذاخوری سس تری یاکی مخلوط نمایید.
- دمای گریل را در حد متوسط قرار دهید.
- برگرها را بر روی گریل داغ شده بگذارید.
- برای ۷ تا ۹ دقیقه بسته به میزان پخت موردعلاقه خود برگرها را بپزید.
- برگرها را برگردانید و برای ۷ تا ۹ دقیقه دیگر بپزید.
- هنگامیکه طرف دیگر برگرها در حال پختن است، حلقههای آناناس را بر روی گریل قرار دهید و برای ۲ دقیقه بپزید.
- حلقههای آناناس را برگردانید و برای ۲ دقیقه بگذارید پخته شود.
- بر روی نان یک کاهو قرار دهید و سپس برگر را بگذارید و ۱ قاشق غذاخوری سس تری یاکی بر روی آن بزنید و سپس آناناس پختهشده را روی آن قرار دهید.
- از خوردن آن لذت ببرید.
نکته:
**با این دستور پخت میتوانید از گوشت چرخکرده گاو نیز استفاده کنید و یا اگر گیاهخوار هستید میتوانید از منابع پروتئینی گیاهی استفاده کنید.
*بجای استفاده از نان میتوانید از یک برگ بزرگ کاهو استفاده کنید تا میزان کربوهیدرات غذا کاهش یابد.
(مواد لازم برای تهیه سس تری یاکی
۱ فنجان آب
¼ فنجان سس سویا
۵ قاشق چایخوری شکر قهوهای
۱ قاشق غذاخوری عسل
½ قاشق چایخوری زنجبیل رنده شده
¼ قاشق چایخوری پودر سیر
۲ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
¼ فنجان آب سرد
روش تهیه:
۱ فنجان آب، سس سویا، شکر قهوهای، عسل، زنجبیل و پودر سر را در ماهیتابه سس ریخته و بر روی دمای متوسط قرار دهید تا برای حدود ۱ دقیقه حرارت ببیند.
نشاسته ذرت و ¼ آب سرد را باهم مخلوطکنید تا بهخوبی حل شود و سپس به ماهیتابه سس اضافه کنید و بگذارید برای ۵ تا ۷ دقیقه پختهشده و بهخوبی هم بزنید تا زمانی که غلیظ شود.)
سروینگ پیشنهادی
۲ سروینگ برگر بوقلمون با سس تری یاکی آماده خواهد شد.